گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دیپلمات آمریکایی: بدون برنامه به افغانستان فرستاده شدم

سفیر پیشین آمریکا در افغانستان به کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان این کشور گفت: از سوی دولت بایدن بدون هیچ برنامه‌ای در سال ۲۰۲۱ به افغانستان فرستاده شدم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان بس» دیپلمات پیشین آمریکا در کابل که در نشست کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شده بود، اظهارداشت: دولت بایدن در ماه آگوست سال 2021 میلادی بدون هیچ برنامه‌ای مرا به افغانستان اعزام کرد.

 

وی افزود که وزارت خارجه آمریکا برای تخلیه اتباع این کشور و برخی افغان‌ها از کابل هیچ برنامه‌ای نداشت.

 

جان بس به این کمیته گفت: پس از اعزام به افغانستان در جریان مسائل نبوده و آمادگی لازم برای نظارت بر روند تخلیه را نداشته است.

 

سفیر پیشین آمریکا در کابل خاطرنشان کرد: هدف خروج شماری از اتباع آمریکا و افغان بود اما هیچ فهرستی و اولویت بندی وجود نداشت و با چالش‌های بسیاری مواجه بوده است.

 

ماموریت جان بس در حالی آغاز شده بود که «راس ویلسون» همچنان بر کارمندان سفارت آمریکا نظارت داشت اگرچه بر اساس گزارش رسانه‌ها، هرچند ستاد مشترک ارتش آمریکا بارها از ویلسون به عنوان رییس هیئت این کشور در کابل یاد کرده بود اما کارمندان سفارت گفته‌اند که جان بس همه‌کاره روند تخلیه بوده است.

 

پایگاه اکسیوس پیش از این از اختلافات عمیق بین وزارتخانه‌های دفاع و خارجه آمریکا درباره خروج از افغانستان خبر داده بود.

 

مارک میلی رئیس ستاد مشترک وقت ارتش آمریکا در یک نشست محرمانه با سناتورها گفته بود که وزارت خارجه ایالات متحده مقصر اصلی خروج با تاخیر نظامیان و شهروندان این کشور از افغانستان بوده است.

 

هفته گذشته نیز کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که اظهارات جو بایدن رئیس جمهور این کشور درباره خروج آشفته از افغانستان نادرست و متناقض بوده است./ تسنیم

ارسال نظر